Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten wij je weten welke gegevens wij verzamelen als je onze website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en hoe wij hiermee je gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze diensten. Je dient je ervan bewust te zijn dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Deze website is eigendom van:

Marjo Vermeulen en Lynn Jonkman
Spekkelaan 16
2161 GH Lisse

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 
Marjo Vermeulen: 34303789
Lynn Jonkman: 27319849

De bescherming van je persoonsgegevens
Je persoonlijke gegevens worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij gebruiken en bewaren persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je deze aan ons verstrekt. Wij handelen hierbij in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. De op deze website ingevulde persoonsgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Welke gegevens verwerken wij?
Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op onze eigen beveiligde computers en/of de server(s) van onze provider(s). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
Je gegevens worden naar ons verzonden via een versleutelde verbinding, die te herkennen is aan het groene slotje en de aanduiding https:// voor de URL.

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden in een afgesloten dossierkast opgeborgen. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wanneer wij overgaan tot een behandeling, geldt het volgende:
Bij de begeleiding van cliënten/klanten leggen wij een dossier aan met adresgegevens, gezinssamenstelling, een geboortedatum en als het om een kind/jongere gaat ook de naam, geboortedata en eventueel ander adres van de ouders/verzorgers en gezinsleden. Het dossier gebruiken wij alleen voor onszelf als naslagwerk, voor het gebruik voor waarneming, tijdens onze afwezigheid of voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing. Een klein deel van de gegevens uit je dossier wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat wij of onze administrateur, een factuur kan opstellen.
De gegevens uit je dossier kunnen ook worden gebruikt om andere zorgverleners te informeren, bijvoorbeeld als de therapie is afgerond of bij een verwijzing naar een andere behandelaar.
Wij zullen deze gegevens niet aan anderen doorgeven zonder voorafgaand om jouw toestemming te vragen. 

Je hebt altijd de mogelijkheid om deze toestemming in de toekomst weer in te trekken. De bewaartermijn van de dossiers is voor integratief kinder- en jongerentherapeuten wettelijk vastgesteld op 15 jaar. Er is te allen tijde de mogelijkheid om een dossier in te zien, een afschrift ervan te krijgen, eventuele correcties aan te geven en de mogelijkheid van een verzoek tot vernietiging.

Trackers
Deze website maakt géén gebruik van cookies, Google Analytics of andere software waarmee wij je kunnen volgen.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?
Wij bewaren je persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is voor het doel of de doelen waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt. Als je ons belt of een e-mail stuurt en het komt niet tot een afspraak voor het inzetten van een behandeling, dan worden je gegevens zo snel mogelijk uit onze e-mailprogramma’s of aantekeningen verwijderd. Wanneer wij wel tot een overeenkomst komen, zijn wij wettelijk verplicht om de facturen en de agenda waarin wij afspraken noteren te bewaren. Deze worden in onze administratie opgenomen. De Belastingdienst stelt wettelijk verplicht dat deze facturen 7 jaar moeten worden bewaard. Daarna zullen deze alsnog binnen 6 maanden worden vernietigd.

Wil je je toestemming inzien of intrekken?
Je kunt ons te allen tijde vragen om aan jou te overleggen welke persoonsgegevens wij van je hebben opgeslagen. Ook kun je deze gegevens op elk gewenst moment aanpassen of je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens helemaal intrekken. Stuur ons hiervoor een verzoek per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan binnen 4 weken op je verzoek reageren.

Beveiliging
Het berichtenverkeer tussen je pc, smartphone of tablet en deze website verloopt via SSL/HTTPS. Dit houdt in dat het verkeer is versleuteld. Hiermee wordt ongewenst ‘afluisteren’ door derden voorkomen. Daarnaast wordt deze website door beveiligingssoftware gemonitord. Hiermee worden pogingen om van buitenaf toegang tot de beheeromgeving van de website - en zo tot persoonsgegevens - tijdig gesignaleerd en tegengehouden. Mocht er, alle beveiligingsmaatregelen ten spijt, toch een datalek voorvallen, dan melden wij dit direct bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Verwijzingen naar andere websites
Wanneer wij op deze website verwijzen naar een externe website, dan verlaat je onze website en kan het zijn dat je op een website terechtkomt waar cookies of trackers zijn geplaatst die persoonsgegevens van je opslaan, zoals je IP-adres. Wij hebben hier geen inzage in en kunnen dus ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verzameling van persoonsgegevens door deze externe websites.

Wijzigingen in het privacybeleid
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback
Wij controleren regelmatig of wij aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen heeft over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Lynn Jonkman: 06-57268882
Marjo Vermeulen: 06-81077888
Nieuw adres:
Spekkelaan 16
2161 GH Lisse

info@praktijk-druppel.nl

Aanmelden nieuwsbrief